Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ohjaajaksi

Krav Maga Global järjestää siviiliohjaajakoulutuksia kymmenittäin joka vuosi ympäri maailmaa. Koulutus antaa sen läpäisseille osaamisen ja valmiudet toimia KMG:n nimissä Krav magan ohjaajana siviileille.

Yleisesti KMG:n järjestämää ohjaajakoulutusta pidetään kattavimpana ja vaativimpana krav maga koulutuksena maailmassa. Kurssi antaa erinomaiset valmiudet muun muassa harjoitusten ohjaamiseen, seuratoiminnan käynnistämiseen ja itsensä lajinomaiseen kehittämiseen. Ohjaajakurssin hyväksytty suorittaminen edellyttää kurssille jokapäiväistä osallistumista, annettujen tehtävien ja harjoitteiden suorittamista sekä kurssin päätteeksi suoritettavien opetus- ja tasotekniikkanäyttöjen läpäisemistä. Kurssin hyväksytysti suorittaneille myönnetään KMG:n siviiliohjaajan pätevyys sekä vähintään Graduate 1 -taso.

Ohjaajakoulutus uudistui vuoden 2016 alussa. Uusi koulutus mahdollistaa useita erilaisia vaihtoehtoja kurssin suorittamiselle. Käytännössä kurssi jakautuu kolmeen eri osaan, jotka voi suorittaa itse haluamassaan tahdissa. Ohjaajapätevyyden saavuttaminen vaatii kaikkien kolmen osion hyväksyttyä suorittamista.

Suomessa ei vuosina 2018-2019 järjestetä ohjaajakoulutusta, mutta alkuvuoden 2018 aikana järjestetään ohjaajakoulutus Virossa. Viron ohjaajakoulutuksen päivät ovat

  • Osa 1: 3.-11.3.2018
  • Osa 2: 28.4.-6.5.2018
  • Osa 3: 10.-15.7.2018

Ohjaajakoulutukseen hakeudutaan erillisellä hakulomakkeella. Hakulomakkeen saa sähköpostitse pyytämällä osoitteesta info@kmgfinland.com.

Krav Maga General Instructor Course - Patch

Edellytyksinä ohjaajakoulutukseen hakeutumiselle ovat muun muassa:

  • KMG:n practitioner 3 taso (n. 2 vuotta harjoittelua) tai vähintään 4 vuoden kokemus muista kamppailulajeista
  • Hyvä lyönti- ja potkutekniikka
  • Koulutuksen mahdollistava terveydentila
  • Ei rikostaustaa
  • Henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan ohjaajaksi soveltuva
  • KMG Finland maaorganisaation hyväksyntä

Eli vaikka et olisikaan harrastanut aiemmin krav magaa, mutta omaat vahvan taustan muista kamppailulajeista, lyönti- ja potkutekniikkasi on kunnossa, olet nopea oppimaan ja halukas aloittamaan lajin ohjaamisen, on sinulla hyvät mahdollisuudet päästä kurssille mukaan.

Ohjaajakoulutuksen kesto on 24 päivää jakautuen yleensä 3 eri jaksoon. Koulutuksen hinta on 2400 euroa.

Lisätietoja koulutuksesta löytyy kansainvälisiltä KMG-sivuilta: General Instructor Course sekä asiaan liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@kmgfinland.com.

Ohjaajakoulutuksen kautta aukeaa myös pääsymahdollisuudet KMG:n erilaisiin erikoiskoulutuksiin, joista useimmille pääsyvaatimuksena on siviiliohjaajakoulutuksen suorittaminen. Lisätietoja erikoiskoulutuksista löytyy oheisesta linkistä: Erikoiskoulutukset

Mobile version: Enabled