Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ohjaajien jatkokoulutus kevät 2021

huhtikuu 11 @ 10:00 am - 3:00 pm

Kevään 2021 ohjaajien jatkokoulutus järjestetään 11.4.2021.

Ohjaajien jatkokoulutus keskittyy uusien tasotekniikkavaatimusten läpikäymiseen. Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena Zoomin välityksellä.

Koulutuksen ohjaa KMG:n pääkouluttaja ja perustaja Eyal Yanilov.

Ajankohta:

11.4.2021 sunnuntai

klo 10 – 12 ja 13 – 15 (yht. 4 tuntia)

Toteutus ja varusteet:

Koulutus sisältää fyysistä harjoittelua. Mikäli vallitsevat koronarajoitukset sen paikkakunnallasi sen sallivat, olisi hyvä, jos pystyt osallistumaan jonkun ohjaajakollegan kanssa esim. omalta saliltasi tai muualta.

Koulutus toteutetaan Zoomin kautta eli tarvitset yhteyden muodostamiseen soveltuvan tietokoneen, webkameran ja äänilaitteet. Koulutukseen voi liittyä internet-selaimella tai Zoom-sovelluksen kautta. Osallistujilla olla valmius videoyhteyden avaamiseen henkilöllisyyksien varmentamiseksi.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtuman alkua.

Hinta:

Koulutuksen hinta on 40 euroa / henkilö (ei siis per muodostettu yhteys). Maksutiedot lähetetään vastausviestinä ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli seurasi maksaa osallistumisesi ja haluat siitä laskun, ilmoitatko siitä erikseen sähköpostitse.

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 11
Aika:
10:00 am - 3:00 pm

Tapahtumapaikka

Etäkoulutus
Internet Suomi

Järjestäjä

KMG HQ
Sähköposti:
info@krav-maga.com
Kotisivu:
http://krav-maga.com

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt